Fjern ujævnheder og misfarvninger med en gulvafslibning

Er dit trægulv tørt og trist i overfladen, med øget tendens til at danne splinter og skæmmet af misfarvninger fra solfalming, spildte væsker, og nedtrådt støv? Så bør du overveje en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg vælge en gulvafslibning frem for en gulvafhøvling?

Måske har du hørt begreberne gulvafslibning og gulvafhøvling brugt i flæng, når snakken er faldet på behandling af trægulve. Det er dog vigtigt, at du skelner imellem de to procedurer, da de er temmelig forskellige. Ved en gulvafhøvling ”skrælles” gulvet ved hjælp af en roterende valse, på hvilken der er monteret små, skarpe knive. En maskine til gulvafslibning er anderledes skånsom, idet en gulvafslibning foregår ved hjælp af sandpapir, påmonteret en slibe rondel.

Der er altså langt mindre risiko for skader på gulvet ved en gulvafslibning end ved en gulvafhøvling, og samtidig kan stort set alle trægulve tåle en gulvafslibning, der fjernes nemlig kun 1 – 2 millimeter af træværkets overflade ved en gulvafslibning, hvor der ved en gulvafhøvling hurtigt kan ryge op imod en halv centimeter.

Derfor bør du vælge den skånsomme, dog effektive, gulvafslibning, når dit gulv kun er slidt i overfladen. På den måde undgår du grimme overraskelser eller skader på dit gulv – og en gulvafslibning er i langt de fleste tilfælde fuldt tilstrækkelig, når det handler om at komme overfladiske ridser, skjolder og misfarvninger til livs. Og vælger du at lade en professionel og erfaren gulvmand udføre opgaven, er du helt sikker på det optimale resultat: Et smukt og ensartet gulv med en langtids holdbar finish.

Find tilbud på gulvafslibning online

Hvis du mener, at dit gulv kunne trænge til en grundig og professionel gulvafslibning, kan du altid kontakte din lokale gulvmand med henblik på en vurdering af dit trægulv – og et godt tilbud på en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling. Læs blogindlæg på gulvkanonen.dk

Lukket for kommentarer.