Få et flot badekar med den rette emaljering

Hvis du går og overvejer at skifte dit gamle badekar ud på grund af slitage, bør du læse med her. Det er nemlig på ingen måde sikkert at en udskiftning kan betale sig. Dit badekar kan med stor sandsynlighed blive flot igen såfremt slitagen blot er af overfladisk karakter. Det er blot et spørgsmål om at få udført en emaljering.

Hvem kan udføre emaljering af badekar?

Når et gammelt, slidt badekar skal have en ny emalje foregår det ved en proces som minder meget om en autolakering. Lige som du ikke selv ville give dig i kast med at lakere din bil hjemme i garagen bør du overlade emaljering af badekar til en professionel fagperson som har de rette redskaber samt det påkrævede rutinerede håndelag.

På den måde er du sikker på at få det optimale resultat i form af et smukt og skinnende badekar som du og din familie kan have glæde af i mange år fremover.

Hvordan foregår en emaljering af et badekar?

Din badekarsmaler vil altid sørge for på forhånd at dække resten af dit badeværelse af så han ikke kommer til at svine unødigt. Her efter vil indersiden af dit badekar blive renset op og slebet således at den nye emalje kan binde ordentligt til overfladen.

Når denne er helt jævn og ensartet påføres emaljen ved hjælp af en sprøjte pistol. Der skal gerne tre lag emalje til for at opnå det ønskede resultat. Det tager sjældent mere end højst fire timer at emaljere et badekar. Og når emaljen har hærdet i et døgn stå dit badekar som skinnende nyt, klar til atter at blive taget i brug.

Hvor kan jeg finde en dygtig badekarsmaler?

Du kan altid kontakte Emaljespecialisten for et gratis og uforpligtende tilbud på renovering af dit badekar. Klik ind og læs mere på https://emaljespecialisten.dk/